START BIDPRENTJES PEY & OMSTREKEN LILBOSCH & PEY 40-45 FOTOCOLLAGE TEKSTEN GASTENBOEK INFO

GASTENBOEK

Op deze pagina kunt u een berichtje achterlaten. We waarderen dit heel erg. Dit kan door op 'gastenboek tekenen' te klikken. Het gastenboek is een paar jaar weggeweest in verband met vele spam. We gaan kijken of met deze vernieuwde versie de spam achterwege blijft.

110 berichten aanwezig

Broeder Wiro

Berkel Enschot
12-08-21 om 06:01

Ben op zoek naar de bidprentjes van de broeders van Lilbosch : Br. Wilhelmus en Cornelius Vis. (De achternaam van Wilhelmus weet ik niet.) Zovast dank en vriendelijke groet. Br. Wiro Abdij Koningshoeven.

Broeder Wiro

Berkel Enschot
12-08-21 om 06:01

Ben op zoek naar de bidprentjes van de broeders van Lilbosch : Br. Wilhelmus en Cornelius Vis. (De achternaam van Wilhelmus weet ik niet.) Zovast dank en vriendelijke groet. Br. Wiro Abdij Koningshoeven.

Marian Blom

Clarastraat Echt
12-06-21 om 13:49

Ik ben op zoek naar een mooie foto van zaal Aolderstaete van vreuger. We willen deze graag gebruiken om te vergroten en op te hangen bij de ingang van het appartementencomplex Aolderstaete op de Clarastraat waar ik zelf woon. Als er fotoos zijn graag bericht naar marianpelen@hotmail.com. Gr Marian Blom-Pelen

c.voorter

Pey brugweg
29-04-21 om 22:13

hier zie je wat we bijna weer vergeten waren dit is zeer belangrijk voor de jeugd

Piet van Wegberg

Bosstraat 65
22-03-21 om 13:24

belangstelling

IGNOUL André

Liloan., Cebu Filipijnen
17-03-21 om 17:11

Ik ben een rasechte Limburger, wel van aan de overkant van de Maas afkomstig, opgegroeid in Lanaken, na mijn huwelijk gewoond in Rotem maar gescheiden en naar hier vertrokken. Hou me bezig met de Hinoul_Ignoul en Vincken_Vinken stamboom uit Ophoven_Kinrooi en de Vinckens uit Kessenich. Maar er stroomt Nederlands Limburgs bloed door mijn aders. Voor zover ik juist zit in mijn stamboom zijn de voorouders van mijn stam in Kessenich uit Thorn afkomstig. Mijn grootmoeder Verstraeten kwam uit Wessem. Thei Verstraeten en ik hebben nog gemeenschappelijke voorouders heb ik hier gemerkt, moet wel teruggaan tot in 1704. Prachtige website hebben jullie hier, mensen, proficiat. Echt ken ik wel van naam, kan ik me niet herinneren er ooit geweest te zijn, maar van Pey had ik nog niet gehoord, mijn excuses. Meer info voor de stamboom is altijd welkom en mijn email mag daarvoor gedeeld worden. andre.ignoul@hotmail.com Het beste nog ginder ver en hou het gezond. groetjes, André

BETSIE JANSSEN

Peij.
05-02-21 om 22:25

Ik ben een zus van Theike en ik vind pejjerlandj mooi om te zien.Het is voor mij de eerste keer dat ik kijk.Dat ga ik vaker doen als ik kan. ik vind het leuk.

Theo Pustjens Beheer En Onderhoud

Papenhoven
27-01-21 om 20:09

pustjenstheo@gm ail.com

Harrie Vonk

Slek
25-12-20 om 10:45

Beste mensen van Pejjerlandj, Ik was net op de mooie vernieuwde website van Pejjerlandj. Ik trof daar ook de rubriek Indiëgangers uit het Pejjerlandj aan. Prachtig dat jullie (René Rutten?) deze mensen die toch veel gegeven hebben een plaats geven in de geschiedenis. Een hoofdstuk wat door overheden graag genegeerd word. Prima gedaan en heel veel dank hiervoor.

Broeder Wiro

Tilburg
22-12-20 om 10:26

Ik ken de abdij Lilbosch goed. In de tachtiger jaren kwam ik regelmatig daar voor p. Johannes en Br. Simon z.g. Een mooie herinnering!

Een idee om te lezen: "Kempen van Alda"