START BIDPRENTJES PEY & OMSTREKEN LILBOSCH & PEY 40-45 FOTOCOLLAGE TEKSTEN GASTENBOEK INFO

GASTENBOEK

Op deze pagina kunt u een berichtje achterlaten. We waarderen dit heel erg. Dit kan door op 'gastenboek tekenen' te klikken. Het gastenboek is een paar jaar weggeweest in verband met vele spam. We gaan kijken of met deze vernieuwde versie de spam achterwege blijft.

104 berichten aanwezig

BETSIE JANSSEN

Peij.
05-02-21 om 22:25

Ik ben een zus van Theike en ik vind pejjerlandj mooi om te zien.Het is voor mij de eerste keer dat ik kijk.Dat ga ik vaker doen als ik kan. ik vind het leuk.

Theo Pustjens Beheer En Onderhoud

Papenhoven
27-01-21 om 20:09

pustjenstheo@gm ail.com

Harrie Vonk

Slek
25-12-20 om 10:45

Beste mensen van Pejjerlandj, Ik was net op de mooie vernieuwde website van Pejjerlandj. Ik trof daar ook de rubriek Indiëgangers uit het Pejjerlandj aan. Prachtig dat jullie (René Rutten?) deze mensen die toch veel gegeven hebben een plaats geven in de geschiedenis. Een hoofdstuk wat door overheden graag genegeerd word. Prima gedaan en heel veel dank hiervoor.

Broeder Wiro

Tilburg
22-12-20 om 10:26

Ik ken de abdij Lilbosch goed. In de tachtiger jaren kwam ik regelmatig daar voor p. Johannes en Br. Simon z.g. Een mooie herinnering!

Herman Meijers

Echt
19-12-20 om 14:18

Een leuke vernieuwde site.

Thei Janssen (theike van marietje)

Roermond.
18-12-20 om 19:19

Geweldig om de hernieuwde site te zien,het was al een geweldige site. Ik zal zeer geregeld op deze site aanwezig zijn daar ik niet uitgekeken raak. Ga zo door want Peij bliftj veur aewig bestaon.

Bert van Buggenum

Pej
18-12-20 om 16:45

Hallo, ik maak al jaren wekelijks gebruik van Pejjerlandj.nl. Ik heb er al heel veel informatie gevonden voor mijn stamboomonderzoek vam de Fam. van Buggenum. Hartelijk dank daar voor en de vernieuwde site zal ik ook zeker in de toekomstig blijven bezoeken. Groete oet t Littersven.

Peter Ruijten

Echt
18-12-20 om 15:19

Ik kreeg van René Rutten de tip om de vernieuwde website eens te bekijken. Is echt heel erg mooi geworden, mijn complimenten! Wens jullie fijne Kerstdagen en voor 2021 alle goeds toe!

Bart Golsteijn

Slek-Echt
17-12-20 om 08:32

Welkom op de compleet vernieuwde website van pejjerlandj.nl. De eerste heb ik voor pap gebouwd in 2008 denk ik. Zo kon hij zijn hobby van het verzamelen van prentjes en knipsels op een mooie en digitale manier delen. De website heeft jaren heel goede dienst gedaan, maar was toe aan vernieuwing. De scripts waren verouderd en zo nu en dan werkt dan iets niet meer. Met alle updates op de achtergrond is het wachten tot de site volledig plat ligt. Maar op dat moment hebben we niet gewacht, want zie hier - de compleet nieuwe website pejjerlandj.nl. Ook weer met een gastenboek, dat een paar jaar weg is geweest in verband met vele spam. Het zoeken naar prentjes is op deze nieuwe site gemakkelijker dan ooit en de knipsels en fotocollage zijn toegankelijk net als altijd. Heel veel plezier toegewenst. Ook namens pap, Bart.

henk kroeze

almelo
02-12-15 om 20:23

ik heb veel bidprentjes te ruilen bej als het kan 0546 871850

Een idee om te lezen: "3 Prinsen bij fanfare St.Joseph Pey"