batje.eu
Op deze pagina kunt u een berichtje achterlaten. Dit kan door op "gastenboek tekenen" te klikken.
 

 
Totaal aantal berichten: 98
[gastenboek tekenen]
 
ad smets
L.S.
Ben in het huis tegenover het Bernarduscollege van Abdij Lilbosch geboren. Het huis staat er nog steeds, het college jammergenoeg niet meer.
Ik woonde daar van 1953 - 1956. Mijn vader
werkte op de boerderij van de abdij. Pater Aloysius was mijn heeroom. Hij heeft nog, samen met 2 broers, zelf op dat college gezeten, na de vroege dood van hun moeder. Pater Aloysius was gelukkig de enige die intrad. Een van de andere twee broers, is namelijk mijn opa geworden.
Ik geniet volop van uw prachtige website. Volop herkenning. Hartelijk dank hiervoor. Heb nog enkele foto's uit bovengenoemde tijd.

hartelijke groet.

11-07-12 om 19:45| website | emailadres
 
Leo Dircks
uit Springfield, OR USA
I like the history in this site of my town. Trying to remember the area as it was when I was young.

07-05-12 om 16:39| website | emailadres
 
Hans Vriens.
uit Swalmen
Hoi ..Mijn naam is Hans Vriens.en ik ben geboren in Echt.Mijn Oma had in Echt een foto zaak na de oorlog (Heesakkers) en daar was een fotograaf werkzaam met de naam Bčr Beunen..Maar zijn voornaam zal wel Albert of Gerard geweest zijn.
Bčr Beunen is omstreeks 1962 vertrokken naar Amerika om daar zijn intrede te doen als pater franciscaan, ik heb al vele pogingen ondernomen om er achter te komen wat er van geworden is of dat hij daar overleden is enz enz.
Dus misschien is het niet de juiste weg om iemand te vinden ,maar aangezien deze site door veel mensen in Echt en omgeving word gelezen waag ik toch een gokje als het mag.

Dus ik ben op zoek naar familie of mensen die hem gekend hebben Bčr Beunen fotograaf in Echt Bij de familie Heesakkers op de kapelaan goselingstraat .
Mijn Moeder was daar ook fotgrafe en wel Annie Heesakkers.
met vriendelijke groet Hans VRiens.

21-04-12 om 15:56| website | emailadres
 
Winand Leurs
uit Roosendaal
Nadat ik bericht had gekregen van Truus van Kempen-leurs (nicht) dat er een herdenking zou zijn van medeparochianen van Pey,ben ik blij dat ik de tocht vanuit Roosendaal heb ondernomen .Ook om de broer van mijn vader te herdenken.Daar denk ik toch steeds aan ook omdat mijn vader er het altijd over had.
Nu zit ik de foto,s te bekijken en dat is prachtig dat jullie dat voor elkaar hebben gebracht daarom een hulde aan de makers.Zo kun je altijd weer wat herinneringen ophalen waar je je jeugd hebt doorgebracht en waar de grootouders woonden proficiat.

21-01-12 om 15:44| website | emailadres
 
Nan Hettinga Mohren
uit Geleen
Het was een mooie herdenkingsdienst gisteren.De bijeenkomst erna in het Patronaat met de fotopresentatie was een goede gelegenheid om nog even na te praten.Bedankt Nan.

21-01-12 om 14:33| website | emailadres
 
 
Webontwikkeling: Bart Golsteijn